2010 m. gegužės 10 d., pirmadienis

Pirmasis Gimtadienis

Štai ir mes, kartu su solinizante... 2010 metais gegužės 8 dieną atšventėme Smiltelės pirmajį gimtadienį.

Pirmiausiai norėčiau pasveikinti mūsų princesę su pirmuoju svarbiu gimtadieniu... Palinkėsiu sveikatos ir stiprybės, nes jos reikėjo nuo pat mažosios gimimo. Ir sakyčiau ji nestokojo nei vieno iš šių dalykų.
Gimtadienio džiaugsmai buvo malonūs kiekvienam, nes buvo linksma ir smagu. Šventėme gamtoje, kepėme šašlykus, plepėjome, žaidėme su vaikais. Smiltelė laikėsi gerai, bendravo su visais, tik neilgai.. Šiek tiek pabendravus apsipildavo ašaromis, tada atsidurdavo pas vieną iš tėvų arba senelių... Susirinko nemažai svečių, oras buvo neblogas, tik šventės pabaigoje teko paskubėti, nes prasidėjo lietutis. Bet nepaisant to, laikas, kurį praleidom su Smilte ir pačiais artimiausiais draugais bei giminėm, buvo gražus ir nepakartojamas. Tortas - drugelis trumpam buvo užpultas skruzdėlyčių, tad, kad ir miško gyvūnėliai neliko be skanumynų.. Bet skruzdelytėms teko skubiai dingti nuo torto, nes reikėjo juo vaišinti kitus svečius :)) Uždegėme fontaną, smagiai plojome Smiltei, švenčiančiai pirmajį savo gimtadienį

O dovanų Smiltelė gavo gausybę: pinigėlių gražiajam stumdukui BRIO, žaidimų stalą, žaislų rinkinuką lėlei (kurios kol kas bijo, nes toji garsiai verkia :))), knygų, knygelių, kuprinytę (kurią trumpam privatizavo brolis :P), gražią rankų darbo daiktų dėžutę, su nuostabia meškute, norėjusia būti katyte... be to gavo Smiltelė ir pirmajį savo tikrąjį deimantą... Nagi, kokia princesė be deimanto??? Gavom ir daug gėlyčių: lauko, tulpių, rožių.

Svarbiausia, Smiltelė gavo nepaprastai daug dėmesio, kas jai šiuo metu svarbiausia.. DĖKOJAM visiems už smagų laiką, už dovanėles ir gražius žodžius...

O dabar keletas nuotraukyčių iš gimtadienio šventės:
Draugai dvynukai - Vasarytė ir Vakaris;

Pagaliau miegalytė Smiltytė pabudo ir atvyko švesti :))) Su seneliu.

Su močiute <3

Su kita močiute <3

Atvažiavo pasveikinti Smiltės ir pusseserė Medutė

Pas tėtį visada geriausia...

Marius, Jurga su Vestina ir Kristutė :)) Šauni kompanija!

Vasarė ir Vakaris pietauja...

Draugytė Urtytė su mamyte Aušra smagiai leido laiką...

Draugė Ariana su tėveliais prisijungė kiek vėlėliau.

Štaupų šeimyna aplankė Smiltelė su dovanom ir gražiausiais žodžiais : Linutė, Rolandas, Jonas, Zitutė... Aišku ir Einiukas, kurio nėra nuotraukoje.

Su gimimo diena, su gimimo diena, su gimimo diena, miela Smiltele!!!







2 komentarai:

  1. Prie visų sveikinimų ir linkėjimų šios gražios šventės proga nori prisidėti ir Smiltės antros eilės pusbrolis Timonas su sesute Lukne: "Sveikinam tave pussesere, linkim kuo greičiau užaugt, kad tavo 18-ioliktąjį gimtadienį galėtume švęsti Laukinių Vakarų Salūne... Mama sakė, kad ten neblogai..." :) O jei rimčiau- tai kuo dideliausios sėkmės šitai mergaitei, kuo daugiau gėrio ir saulės aplink, ir kuo mažiau ašarėlių. Ir te visos ašarėlės virs tik deimančiukais.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oj, ir mes čia populiarūs :)
    dar kartelį sveikinam Smiltę su gimtadieniu, tėveliams kantrybės linkim, ačiū mamytei už puikią šventę ir seneliams už skanias vaišes ;)

    AtsakytiPanaikinti