2010 m. gruodžio 12 d., sekmadienis

GUSTO gimtadienis ---- 5 metai!!!

Juk tai pirmasis vaiko jubiliejus :)) Gustas dar nesukakus 5 metukams, jau mėgdavo girtis, kad jis jau penkiametis. Tuo labai didžiuodamasis ir papbrėždamas, kad jis jau didelis, ir greitai galės vairuoti automobilį.
Spalio 6 dieną labai norėjome atšvęsti gimtadienį, ir svečiai buvo pakviesti ir žaidimų kambarys užsakytas, tačiau atsitiko taip, kad Gustas išvakarėse susirgo, ir teko šventę atidėti :((
Gustuką aplankė seneliai iš Prienų. Seneliai iš Vilkaviškio taip pat neatvažiavo, nes irgi susirgo. Tai planuotas šaunus ir linksmas gimtadienis neįvyko. Bet pažadėjom, kad toks gimtadienis bus ir pakviesim vėl visus draugus :))





Šventinis tortas buvo pagamintas specialiai pagal užsakymą su BEN 10 herojaus paveiksliuku. Gustukas panoro pats papjaustyti ir pavaišinti svečius tortu.

Vėliau po keleto dienų mus aplankė ir Timonas su tėveliais, pasveikino su gimtadieniu, padovanojo riedučius, kurie fiksuojasi ant batų kulnų. Juos būtinai išbandysim pavasarį, nes dabar jau šalta ir slidu :))

Taip pat dėkui ir Edgarui su Ieva ir mažąjai pusseserytei Abigail, kad aplankė mus netikėtai...

1 komentaras:

  1. Manom gimtadienis vistiek sauniai praejo,kad ir namuciuose...Labai grazus tortas ir Gustukas kaip tikras vyras ji pjausto:)

    AtsakytiPanaikinti