2011 m. vasario 15 d., antradienis

Kai sergam, arba lauke šalta...

Ką jūs veikiat namie, kai lauke šaltukas spaudžia?.. Ką veikiat, kai vaikučiai serga? Mes bandome užsiimti ruošos darbais, dainuojam karaoke, šokam, statom garažus... Apie sausainių kepimą galėtų Gustukas daugiau papasakoti. Jis ne tik mėgsta juos valgyti, bet jam patinka pačiam sausainius pasigaminti. Moka išminkyti tešlą, iškočioti paplotėlį ir suformuoti sausainukus. Mėgstamiausi mūsų visų sausainukai - imbieriniai... Kas norėsit receptuko, kreipkitės - išduosim paslaptį :)))

Štai toks procesas sausainių kepimo. Smagu juos gaminti, bet dar smagiau valgyti :)))

O kartais, kai sergam, sunku bet kuo užsiimti, todėl stengiamės "prisigaminti" daug vitamino C. Daug juokiamės ir išdykaujam. Gustukas skleidžia savo gerą nuotaiką net labai sirgdamas:
O Smiltė demonstruoja madas prieš miegą. Susirado žieminę kepurę ir pati užsimaukšlino ant galvos. Vaikščiojo gal kokią valandą, niekam neleido jos nuimti. Ir krykštavo laiminga :))

Štai taip leidžiam dienas tūnodami namie.. Aišku labai laukiam pavasario ir vasaros, kai galima būtų siausti lauke. Tačiau kai negalim lauke, prisigalvojam užsiėmimų namie. :)

1 komentaras:

  1. Gustukas saunuolis ne tik valgo sausainukas,bet ir pats gamina,tures jisai kai grysim ir mums iskepti,pavaisinti savaisiais sausaineliais:)

    AtsakytiPanaikinti