2010 m. rugsėjo 24 d., penktadienis

Penktadienio rytas :)

Šiandien penktadienis. Geriausia savaitės diena. Kai žinai, kad po jo dvi dienas galėsime praleisti visi kartu. Galėsime eiti į lauką, galėsime važiuoti į baseiną, galėsime eiti papietauti į restoraną, tiesiog žaisti kambaryje ar susitikti su draugais...
Šiandien penktadienis... Rytoj Gustas neis į darželį... Galės gulinėti lovoj ir nesiskubinti pusryčiauti, praustis ir rengtis..
Šiandien penktadienis... Smiltė galės džiaugtis didesne kompanija, brolis (nors ir truputį "žaislų gobšiukas") paįvairins dieną. Tėtis panešios :))
O šiandien kaip ir dažnai rytais būna, Gustukas pirmasis pabudo, ir atitipeno pas mus į lovą. Po keleto minučių ir Smiltė pradėjo šaukti "mama, mmmmama". Taip gražiai taria pabrėždama raidę "m". Kartais nesigauna ir pamiršta tą raidelę ir gaunasi "aaaama", bet greitai pasitaiso :) Išgirdau kvietimą, todėl nuėjau pasimatyti su savo princese. Kambaryje buvo ir Gustukas, tik vaikai jau buvo "susipykę", nes Gustukas šalia stovėjo, o Smiltės akytės buvo ašarotos. Taip dažnai būna, kai Gustukas negauna prašomo tėvelių dėmesio.. Na o tėveliai naturaliai negali skirti viso laiko tik jam vienam. Nes būtent to jis reikalauja. Ir visuomet sesė būna kalta :(( Konkurencija, kuri kol kas man neišsprendžiama.
Na bet pažvelkite, kaip šauniai jie kartu pusryčiauja. Smiltė aišku viską reguliuoja, perstatinėja indus, išmėto sumuštinius, apsilaisto. Bet Gustas viską vertina tolerantiškai, pabara, kad taip negalima, ir labai nepyksta. Abu rytais geria vaikišką arbatėlę. Valgo košytę arba sumuštinius :))
Papusryčiavus ir nusiprausus, Gustukas greitai apsirengia ir išdumia į darželį. O mes su Smiltele liekam tvarkytis namučiuose... Toks mūsų rytas. Kasdieninis ir smagus.
Linkėjimai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą