2010 m. rugsėjo 5 d., sekmadienis

Smiltelei - vieneri metai ir beveik 4 mėnesiukai

Jau nemažai laiko praėjo. Greitai laikas bėga, nesustoja retkartėmis pasidžiaugti linksmomis akimirkomis, o sulėtėja kai vaikus lanko nelemtos ligos... Bet gyvenimas eina, slenka, bėga - svarbu, kad jis būtų įdomus ir prasmingas.

Kaip Smiltė gyvena?? Na dabar ji sveria 9 kg., o jos ūgis 75 cm. Maža. Bet turi stiprų charakterį, jau dabar nenusileidžia daug už ją didesniam broliui. Labai ryškėja jos meninė pusė. Pradėjus groti muzikai mėgsta šokti, ir taip juokingai lyriškai linguoja į šonus. Prieš miegą mėgsta pati sau pasidainuoti "a-a-pupa", padavus į rankas pieštuką pradeda ieškoti popieriaus lapo, kad galėtų piešti. Pieštuką laiko dešine rankyte, o pirštukai sudėti taip kaip reikia. Aišku aiškių figūrų dar nesugeba nupiešti, bet suvokimas apie tai yra.

Galime pasidžiaugti dar vienu pasiekimu - Smiltelė vakar pradėjo vaikščioti. Sunkiai jai sekėsi pasitikėti ir pasileisti, nes vaikščioti ji jau galėjo daug seniau. Tačiau baimė pasileisti buvo stipresnė už norą eiti pačiai. Dabar jau Smiltelė iš vieno kambario į kitą pereina be niekeno pagalbos :))

Sulaukus beveik metukų ir keturių mėnesiukų Smiltė jau turi išdaiginusi 8 priekinius dantukus, ir matosi kampukai dviejų krūminių dantukų viršuje... Beto jau po truputį auginam plaukučius...

Štai tokios mūsų naujienos!

Oi, vos nepamiršau parodyti Jums kaip abu vaikai smagiai maudosi vienoje vonioje ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą