2013 m. birželio 8 d., šeštadienis

Atostogos - viešbutis...

Viešbutis Delphin Botanik... Nuostabaus grožio, įspūdingos teritorijos... Viešbutis įsikūręs ant jūros kranto, turi 9 ha teritorijos. Viešbučio teritorijoje yra 3 dideli ir 3 baseinai vaikams; 8 vandens kalneliai, atrakcionų parkas, pramogų arena, 8 barai, 8 a la carte restoranai, 1 pagrindinis restoranas... Patiekalų įvairovė neišpasakyta, gėrimų kiekvieno skoniui.. Kiekvieną dieną pramogos ir animacija. Vakarais šventės, vaidinimai.. Neskaitant nuostabios jūros ir skaisčios saulės. Atostogoms tai būtent tai ko reikia :)))
Kol atostogavom svečiuose buvo Maskvos cirkas, akrobatai iš Turkijos, šokėjai iš Kubos, vandens šokėjos iš Latvijos ir dar daugiau įvairių svečių iš kitų šalių, kurie linksmino ir rodė programas poilsiautojams.
 

Augmenija įspūdingo dydžio ir grožio. Per 1500 skirtingų augalų. Po visą parką vaikščiojo keisti paukščiai, gražūs, tačiau pavadinimo taip ir nesužinojom..


Vakarais eidavome į atrakcijonų parką. Vaikai nebežinodavo kur pirmiau eiti važinėtis. Skubėdavo viską aplankyti...Kol visų atrakcijonų neišbandydavom, miegoti neidavom :))





 
Gustas stovi prie kaktuso.. Net neįsivaizdavau, kad kaktusai gali būti tokio dydžio :)))
 
Prie jūros mus nufotografavo viena moteris iš Rusijos, kurią pagavom bėgant į jūrą gaudyti kepuraitės.. Kepuraitę sugavo, mus nufotografavo :))
 
Jūra šiame regione yra atvira, be salų ar kalnų. Jausmas nepakartojamas žvelgiant į tolį... Vieną vakarą susitarėm su vaikais, kad jie pabus kambaryje ir pažiūrės filmukus. Mes tuo tarpu valandėlei išėjome papramogauti. Išgirdome šėlstančią jūrą. Nusprendėme nueiti ant tilto. Ten laikinai buvo persikėlęs bariukas su kaljanais. Prisėdome išgerti šampano ir parūkyti kaljano. Bangoms dūžtant į krantą, ošiant jūrai mėgavomės reta, malonia proga pabūti kartu...

 Gustas - uodas!
 


Vakarienės papuošimai ant stalų :))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą