2013 m. birželio 12 d., trečiadienis

Gera prisiminti atostogas

Va kokia mūsų maiva-pamaiva panelytė. Vis prašė "dar taip nufotkink... ir dar šitaip"... Jai labai patiko jos netvarkingi garbanoti plaukučiai.
 
 
 Ir kitą dieną, ir po to jūra vis dar šėlo, todėl būdavo smagu nueiti prie jos ir pajusti tą galingą ošimą. Jūra ten kitokia nei prie Baltijos jūros krantų. Todėl idomi, viliojanti...


Gustas pramogauja atrakcionų parke. Kasdien linskmybės, kasdien cukraus vata. Jis tiesiog spirgėjo nuo noro viską išbandyti ir paragauti.

 Apžvalgos ratas tikrai didelis, iš jo galima pasigrožėti visa pakrante, žaluma, gaiviu oru.

 Prieš išvykdami į Sidę, nusifotografavome prie viešbučio. Iš išorės šis viešbutis neatrodo įspūdingai, tačiau įėjus pasitinka paprasta prabanga, paslaugumas ir gera nuotaika. O būtent to ir reikia atostogoms :)

 Sidė, nedidukas miestelis prie jūros. Miestelis mažas, tačiau didingi, apgriuvę statiniai byloja apie jo istorinę svarbą. Kai išlipome iš autobuso mus pasitiko alinantis karštis, saulė ir smėlis. Atrodė iš žalumos atvykome į dykynę. Vaikai kaip mat panoro atgal į viešbutį. Pasakė, kad čia nebus, ir kad labai karšta. Iš viešbučio paimtas vanduo greitai baigėsi, ir teko užsukti į kavinę atsigaivinti.. Įkyrūs pardavėjai lindo ir siūlė vis kitokių "aukščiausios kokybės" prekių. Kurios mūsų visai nedomino..
Pasigrožėkite miestelio įžymiomis vietomis...


 Įspūdingas amfiteatras.
 

Modeliukai :)
 




 
Štai ir kelionės pabaiga. Kitą dieną iš pat ryto mūsų laukė kelionė atgal į Lietuvą.
Ir gera prisiminti, ir liūdna, nes atostogos priminė pasaką. Vaikai turėjo įvairių linksmybių, ragavo daug saldumynų... Mes pagaliau atostogavome, taip kaip jau seniai svajojome.
Buvo smagu, ir šaunu. Ne per daug.. Visko užteko, viskas patiko. Tad galiu pasakyti, kad ilgai lauktos atostogos buvo SUPERINĖS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą