2013 m. birželio 6 d., ketvirtadienis

Dar šiek tiek...

 Smagumėlis - skanūs vafliai :)) Vaikams toks maistas labai patiko. Pusryčiams - vafliai, pavakariams - vafliai.. Gerai, kad vakarienei jų jau nepasiūlydavo :) Būtinai su cukraus pudra...

Paveikslėlyje žemiau - vėl alus :)

 "Aj gi as nepanasi į pjofesionalų nają?" Grožėjosi, maivėsi, bet nerti taip ir neišdrįso :D

 
Būsimas supermodelis!
 
KELIONĖ LAIVU PO VIDURŽEMIO JŪRĄ

Vien poilsiu viešbutyje mes nepasitenkinome, todėl kviečiu Jus paplaukioti laivu :)
Išsirinkome ne autentišką, senovinį laivą, o modernų trijų denių laivą. Pasirinkom vien dėl to, kad modernus buvo labiau pridengtas nuo saulės... Vėliau supratome, kad mūsų pasirinkimas buvo teisingas. Autentiškais laivais galėjome pasigrožėti iš šalies, o šiame laive buvo parengta išskirtinė programa, kuri mus labai nustebino...




Alanija iš jūros iš ties įspūdinga, gražių senovinių laivų grožis neapsakytas... Visi jie piratiniai, ir deniuose matydavom vaikštančius netikrus piratus... O jų labai daug, todėl, kad būtent šis kraštas buvo nuolat lankomas piratų, būtent prie Alanijos krantų piratai slėpdavosi, remontuodavo savo laivus. Netgi turėdavo slaptas olas, kuriose slėpdavo brangenybes. Neįtikėtina, kad viena ola, kurioje piratai slėpdavo savo brangenybes, turi išskirtinumą. Joje vasarą labai šalta, o žiemą labai šilta.

 
Mūsų laive taip pat plaukė piratas. Kalbino vaikus, šoko su moteriškėmis, fotografavosi. Vaikams padovanojo linksmas piratų kepures.
Labai nustebino mus viena ypatinga pramoga. Įpusėjus kelionei laivo kapitonas per specialias angas, esančias laivo viduryje paleido muilo putas. DJ'us paleido linksmą muziką ir viso laivo keleiviai sugužėjo šokti putose. Mes ir šokom, ir dainavom, ir mėtėmis putomis, leidome jas į orą.. Gustas nardė po putas. Tai buvo pačios linksmiausios akimirkos tądien. Visas laivo denis buvo pilnas putų, beveik siekė staliukų viršų. Neįtikėtina!

 
Be galo smagu, nors neįprasta. :))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą